Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВДелото за царските имоти е важно

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВДелото за царските имоти е важно
Коментари Харесай

Адв. Гигова: Връщането на царските имоти е прецедент, който показва, че оттук-нататък гражданите ще могат да се борят за правата си

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Делото за царските парцели е значимо за всеки български жител, както и за цялата правосъдна система. Първо то сподели, че у нас върховенството на правото и на Конституцията са вероятни, в това число посредством запитване до Конституционния съд. Конституцията стои най-високо в йерархията на всички актове и съобразяването с нея е един от главните стълбове на върховенството на правото.

Това разяснява в ефира на бТВ юрист Валя Гигова.

На второ място този презедент е образец за това, че ние ще отидем на самостоятелната конституционна тъжба, посредством която жителите ще могат да се борят за правата си, уточни юристът.

Винаги съм считала, че желае е безпочвен и парцелите са благосъстоятелност на българските царува. Но не може страната един път да споделя, че парцелите са твои, а след година да тръвди противоположното. Така не може, би трябвало да има сигурност в тази страна, сигурност и  ред, с цел да могат българските жители религия в държавността, уточни тя. 

Въз основа на това дело българските жители също могат да търсят правата си, не трябва да се отхвърлят от това и юристите би трябвало да ги предизвикват. Да водиш развой с страната не е елементарно, само че не е невероятно. Когато не ти е възобновен парцела, търси си правата по правосъден ред, разяснява Гигова.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР